Am acceptat invitatia lui Dan Bitman sa particip la deschiderea celui mai nou si mai performant wake park din Romania. Ieri pe o vreme caniculara,  m-am suit in masina cu o nebuna de legat si prietena foartea buna, aka Anca Precup in masina si am plecat spre #thenewcoolplaceinthearea A2 Wake.

Pe drum, ne-a venit idea genial de a copia un clip din afara cu un grasut care alearga dupa bani. Pentru ca Anca isi doreste foarte mult sa slabeasca, am ales cele mai ciudate costume si ne-am pus pe filmat.

Iepurele isteric si vaca nebuna, scapati de la ferma au filmat asta:

Sa revenim la wake, locatia este destul de greu accesibila dar dupa ce ajungi acolo, uiti de drum, uiti de caldura si de stres pentru ca este ca o oaza in mijlocul autostrazii A2. De la km 48 reduci viteza si te incadrezi pentru a intra in benzinaria OMV. Chiar prin parcarea din spatele acesteia, cobori direct la balta cu pricina. Aici a fost amenajat un circuit de wake 5.0, adica in 5 puncte pe care se pot da concomitent pana la 7 rideri si un circuit pentru incepatori 2.0. Eu ca bolovan si incepator, l-am incercat pe cel mic.

Jobul meu de blogger aka The Cool Scouter, mi-a permis sa ajung printre primii si sa am parte de instruire si de o zi perfecta. Am incercat wake 2.0, ski jet si cam tot ce ofera adrenalina in locatie.

Dan Bitman, ca si antreprenor a gandit locatia ca the new place on A2, locatie unde se va opri lumea in drum spre mare iar pentru cei care hotarasc sa ramana in Bucuresti, un loc cool si foarte ofertant de petrecere a weekendului.

Va las sa mergeti singuri si sa vedeti locatia si in acelasi timp sa tineti cont de gandurile si ideile lui Dan. Orice owner isi viseaza business-ul dupa directiile si gandurile sale; mai departe e dreptul tau sa-i validezi sau invalidezi proiectul.

P.S.: Exista si locuri de cazare, asa ca daca vreti sa petreceti wee acolo, faceti rezervare din timp si #enjoy