Sfarsitul de saptamana l-am petrecut in Vama Veche. Nu este prima oara cand mergem, dar este pentru prima oara cand mergem la cort la Sandalandala. Soc si groaza 🙂 The Cool Scouter la cort.  🙂

Am ales  “pachetul VIP” in materie de corturi, o zona special dedicata cu paturi supraetajate, toate sub un cort enorm. Vorbim de 26 de locuri de cazare, numai bune de pozat pe Instagram. Campingul este super cool, orice coltisor este demn de o poza cu 200+ likeuri pe conturile de socializare.

Going deep in the situation, nu sunt genul de om carui sa-i placa multimile si lipsa de intimitate. Aici le-am gasit pe toate, un amalgam de oameni in acelasi timp la baie, la dus sau la spalat pe dinti. #bleah In schimb, colegii de cort si de distractie au fost super tari: pornind de la Mihai de la Orange care mi-a promis ca nu o sa-mi retina numele ajungand pana la fetele de la Samsung care erau atat de pretioase incat isi luasera cazare la o vila de 4* cu piscina de 100 euro pe noapte.  #amras, #neamdistrat si am dat shoturi din partea lui The Cool Scouter pentru toata curtea.

Raportat la tarifele si voia buna pe care o ofera campingul cred ca este cel mai bun raport calitate/pret din Vama. Mai multe detalii si tarife gasiti si pe site-ul lor SANDALANDALA.

Momentul crucial apare cand ti se face foame pentru ca efectiv nu ai ce manca. Pe cat de cosmopolita este statiunea, pe atat de proaste sunt restaurantele. Am incercat cam tot ce se putea incerca: Corsarul, Cherhanaua, Restaurantele de pe “Magheru”, celebra Clatitarie… slab, foarte slab, pe alocuri groaznic. P.S.: Cel mai bine am mancat tot la restaurantul din cadrul Sandalandala.

Acum ramane intrebare… De ce Vama? De ce preturi de club pentru servicii mizere?  Si raspunsul este simplu -> Exista 2,3 locatii unde te poti distra si care te vor face sa uiti de ce se intampla in rest: Amphora, Yuva si ACOLO. Cred ca despre asta e Vama pentru fanii inraiti…

 

Va las sa va delectati cu ce povesteam la inceputul articolului: Vama e superba, e perfecta, e ideala…. doar pe INSTAGRAM.

Fotografii realizate de Ioana Buru – Desene cu Lumina.