Brandul the date. a aparut in anul 2016 din nevoia bucurestenilor de a participa la un altfel de party.  La prima vedere numele te duce cu gandul la cuplat, la intalniri si la evenimente de dating dar nu este asa.

the date.  a aparut din ideea mea de a face o petrecere in fiecare luna pe data de 14. Prima luna 14 a picat intr-o zi de sambata, a doua luna intr-o zi de vineri dar cand 14 a picat marti, am realizat ca acest brand nu este suficient de consolidat pentru a umple o locatie in orice zi a saptamanii.

La mai bine de un an de zile, am decis sa iesim spre mare cu o petrecere inedita. Am pregatit un line-up care te va tine in priza 12 ore.  Petrecerea incepe cu o cina cu muzica bine aleasa de Dj Rolly. Dupa miezul noptii locatia se va anima cu un super concert Arilena Ara. Cantareata albaneza, castigatoarea de la X-factor, vine pentru prima data pe litoral la the date.

Piesa Nentori este pe primul loc in topul multor radiouri europene. Pe scurt, daca vrei sa o vezi si sa o auzi live, trebuie sa vii la petrecerea din Tapo Mamaia. Pentru ca ne dorim sa ai parte de o experienta pana la zi, Dj Andi vine special sa mixeze pana la rasarit.

 

Bilete pentru petrecere sunt disponibile in avans cu pret special: https://www.kompostor.ro/evenimente/6948-the-date-midsummer-party

Rezervari sau informatii suplimentare: 0743 780 497

#Iamthedate #Ilovethedate #thedatemidsummerparty

Multumim partenerilor care ne sunt alaturi pentru eveniment: Aperol SpritzCarlsbergDistileriile BranSomersbygraniniDagon Clan Wines,