Acest articol este dedicat celor care mai au zile de concediu in 2017. Daca ai muncit toata vara sau daca te-ai decis ca e cazul sa-ti iei din nou o vacanta, vin in intampinarea ta cu o idee inedita de vacanta marca The Cool Scouter.

Mai mult, o zic din incercate, nu din povesti sau comunicate de presa. The Party Sails este unul din modurile cool de a-ti petrece vacanta. Vorbim despre o saptamana pe yacht, alaturi de 7 prieteni sau 9, cu un skipper certificat care va va conduce spre cele mai adanci si mai albastre zone din Grecia.

Conceptul este proprietatea lui Alexandru Longin Popescu si este facut pentru a atrage cat mai multi oameni. In fiecare an apar destinatii si rute noi in Grecia, Croatia, Spania sau Italia. Pentru a fi la curent cu excursile trebuie sa dati follow la pagina de Facebook The Party Sails.

Ai 8 prieteni cu care vrei sa-ti petreci vacanta? Daca raspunsul este da, citeste care sunt pasii pentru o vacanta de neuitat:

  1. Hotarati care este bugetul pentru o saptamana si alegeti yachtul. Pentru ca este vorba de o saptamana pe mare si in unele zile nu o sa dormiti in porturi ( adica nu veti avea curent electric si apa suficienta) trebuie sa alegeti foarte bine yachtul. Lucruri importante pe care trebuie sa le luati in calcul sunt: marimea dormitoarelor si distributia voastra in ele. Ca sa nu va certati, trebuie sa stiti ca 2 dintre cabine sunt mai mari si 2 mai mici. :)) Numarul de toilete pe care le are barca este de asemenea un lucru foarte important pe care trebuie sa-l luati in considerare cand faceti rezervarea. Trebuie sa alegeti o barca cat mai noua si daca  buzunarul va permite una cu generator integrat pentru a putea folosi aerul conditionat si curentul pe toata excursia. Costurile unei barci incep de pe la 4500 Euro si se termina in zona sky is the limit. Daca ati reusit sa rezolvati partea asta, putem trece la punctul 2.  Mai multe informatii despre barci aici: http://partysails.ro/yachturi-restul-anului/
  2. Fie ca ati ales un velier sau un catamaran trebuie sa luati in considerare ca aveti nevoie de un skipper cu experienta si acreditat The Party Sails pentru a evita evenimentele neplacute. Acesta va prelua barca de la firma de inchiriere si se va asigura caca barca este in conditii excelente si functionala. Skipperul are si el un salariu pe aceasta saptamana care se apropie de suma de 500Euro + food & drinks. Siguranta voastra este cea mai importanta asa ca suma aceasta impartita la numarul de persoane este peanuts. 🙂
  3. Ultimul “stres” in materie de barca este consumul de carburant pentru aceasta saptamana care poate varia intre 50 si 200 Eur in functie de dimensiunile barcii si consumurile auxiliare generate.
  4.  La The Party Sails este vorba si despre distractie. In fiecare zi exista un program comun de party-uri, unde toate barcile se aduna pentru distractie. Organizatorii se ocupa de aceste petreceri foarte serios inca din tara, venind cu DJ consacrati, sonorizare si organizand nopti tematice in porturi. Accesul la aceste petreceri este inclus in pret, costuri suplimentare venind doar de la restaurantele si porturile in care acostam. Daca alegeti Grecia ca si destinatie, o masa nu sare de 25 de Euro iar taxele portuare maxime pentru o barca normala nu sar de 50-75Euro. Oricum, dintr-o saptamana de sailing exista o singura noapte cu taxe portuare.
  5. Avem totul aranjat, mai putin biletul de avion. In functie de destinatie, exista posibilitatea de a veni atat cu avionul cat si cu masina personala. Avantaje si dezavantaje la fiecare modalitate dar peste care vei trece foarte usor. Mergi totusi in vacanta.
  6. Daca a venit ziua excursiei si ai ajuns in marina de unde vei prelua Yacht-ul tau pentru o saptamana de distractie, mai ai un singur pas. Cumparaturile pentru barca care trebuie sa includa solutii pentru mic dejun, fructe, cateva mese care sunt anuntate din timp. Aici vei gasi super market-uri mari de unde poti cumpara orice. Daca esti betiv de profesie, 🙂  nu uita sa-ti achizitionezi arsenalul pentru o saptamana. Gandeste-te la cele mai cool cocktail-uri pe care le poti face si pune-le in practica la petrecerile de zi. Toata lumea te va iubi.

Nu uita sa-ti asortezi tinutele cu petrecerile si sa te deghizezi in cele mai ciudate personaje posibile. Lumea se relaxeaza foarte repede la petrecere si dupa o saptamana realizezi ca pleci acasa cu multe cunostinte noi si de ce nu cu prieteni noi.  Barca este mai mult decat o vacanta, este o experienta.

” Once you go boat, you never go back”

Acum ca ti-am deschis apetitul si stii exact la ce sa te astepti, nu-ti mai ramane decat sa suni pentru a-ti rezerva yachtul din urmatoarea ta vacanta. Se pare ca ai si noroc pentru ca urmatoarea Experienta The Party Sails are loc in perioada 2-9 Septembrie la Mykonos.

Pentru mai multe informatii intra pe site-ul The Party Sails sau trimite-i un mesaj privat lui Alexandru Longin Popescu

Alexandru ne promite:  Vom merge in nordul insulelor Cyclade pentru a experimenta cat mai mult sailing, dar si pentru a avea timp pentru alte activitati: “discover” insule si golfuri pustii, mancare deosebita si nu in ultimul rand Party, asa cum numai la Party Sails se intampla (party pe plaja si pe yachturi – dj, generator, boxe etc)
Traseul propus contine insulele: Kytnos, Syros, Mykonos, Kea si in functie de vreme putem adauga. Dar un lucru este clar, in Mykonos vom sta 2 nopti – pentru locuri minunate si party.

Yachturi in flotila:
1. Lagoon 450 (2015) – rezervat
2. Lagoon 440 (2010) – rezervat
3. Lagoon 400 s2 (2016) – rezervat
4. Lagoon 420 (2009) refitted 2014 – rezervat
5. Elan 50 (2015) 4 cabine, 3 toalete (plus cabina de skipper). In living pot dormi alte 2 persoane – total echipaj 10 plus skipper – pret 5300 eur plus skipper (500eur) – 1325 eur/cabina
7. Bavaria 45 (2012) 4 cabine, 3 toalete pentru 8 plus skipper – 4500 eur plus skipper (500 eur) – 1125 eur/cabina.