Saptamana trecuta am participat la unul dintre cele mai cool evenimente din Bucuresti, Diner en Blanc. Am decis sa ma focusez pe pozitiv asa ca am ales sa enumar chestiile care pentru mine ( ca organizator de evenimente) au insemnat un mare plus:

  • Locatia – platforma betonata:  First of all, ca sa fie desirabil un eveniment trebuie sa fie in centrul orasului, cu acces facil si cu locuri de parcare in apropiere. Zona mai centrala decat asta nici ca exista iar aprobarile pentru un astfel de eveniment dureaza uneori si luni de zile, so thumbs up!
  • Ideea – Cina in alb: un concept interesant venit de afara si care face ca pozele sa fie #diferite.
  • Activarea Recas: cred ca toata lumea stie acum ca ei fac un vin bun iar internetul a tipat de branding. Mai mult, fiecare om a interactionat cu brandul si cei mai norocosi au castigat unul dintre premiile avute la tombola.
  • Dinner in the sky: puteai sa urci in macara si sa bei un pahar de sampanie ca la o cina pe care ei o organizeaza regulat.
  • Bateriile externe: incarcate si cu cablu in dotare cu care iti puteai prelungi viata telefonului.
  • Ideea cu locurile de intalnire: au existat locatii diferite in oras unde trebuia sa te intalnesti cu liderii de grup pentru a merge impreuna spre locatie. A fost foarte dragut sa vad zeci de oameni imbracati in alb care mergeau catre aceeasi destinatie.

Consider ca e un eveniment cu mare potential si care se va dezvolta si imbunatatii de la an la an. Sa nu uitam ca un eveniment de acest gen inseamna zeci de ore de brainstorming, intalniri si foarte multa munca.

Tot respectul pentru organizatori si pentru faptul ca au materializat o idee grea si costitisitoare intr-o lume plina de evenimente. Ne vedem la editia a doua care va depasi cu siguranta toate cifrele actuale.