Pe 15 Septembrie ne vedem la  The date goes Chinese. Cel mai nou concept de petreceri gandit de brandul “the date.” revine in luna septembrie cu o experienta cu totul si cu totul inedita. In primul rand este prima petrecere cu mancare chinezeasca din oras si in al doilea rand vorbim de o locatie neutilizata pentru genul asta de evenimente. Noutatea si autenticitatea locului reiese din felul in care lasam lucrurile sa se intample intr-un mediu relaxat in cel mai ravnit parc din capitala.

the date. este un show la scara mai mica in care am pastrat elementele definitorii precum scena, sonorizarea, show-ul de lumini si lasere. Asteapta-te la hostese care vorbesc chineza si la un magician care sa apara cand nici nu te astepti, la denumiri ciudate pentru produse si la activari care iti vor ramane mult timp in minte. Tot setup-ul locatiei a fost gandit impreuna cu un arhitect profesionist pentru a-ti putea oferi un super eveniment.

Rolly este dj-ul care te-a convins in ultimele 8 petreceri ca melodiile reconoscibile sunt reteata perfecta pentru o noapte reusita. Ne dorim sa iti oferim mai mult asa ca aducem in premiera la the date. o trupa de synth pop. Pentru a intra mai bine in atmosfera de party, pe ecranul imens din spatele scenei, se vor proiecta videoclipuri realizate de castigatorul premiului “Cel Mai Bun Film Romanesc” la Festivalul International de Animatie Anim’est.

Dresscode: Intra in atmosfera the date. goes Chinese si adauga tinutei tale un obiect de imbracaminte chinezesc. Acesta te va face sa te confunzi cu grupul dar in acelasi timp sa iesi in evidenta prin singularitatea obiectului ales de tine.

Biletele de acces cu pret redus se pot achizitiona online de pe: www.kompostor.ro/7048 si au un pret de 30 de RON in avans vs  40 de RON la eveniment. Exista si un numar limitat de bilete cu loc la mese la pretul de 100 de RON incluzand acces in zona VIP si un voucher de consumatie de 70 de RON.

Petrecerea incepe la ora 21:00 si se termina mult dupa miezul noptii. Accesul in eveniment se face pe baza de bratari de acces pe care le puteti obtine de la organizatori si cu ajutorul firmei de paza BGS.

Multumim sponsorilor care au crezut in acest proiect: Porsche Brand Romania, Aperol Spritz, Carlsberg, Somersby, Granini, Koon, Red Bull si Gargantua.

Hashtagurile oficiale ale petrecerii sunt:

#TheDateGoesChinese #ILoveTheDate