Sandra Stoicovici este unul dintre cei mai cool influenceri din Bucuresti. Am cunoscut-o anul trecut, am colaborat pe niste proiecte si m-am indragostit iremediabil de felul in care posteaza.

Contul ei de instagram este: littlestoriesofmylife si se bucura deja de 32K de urmaritori. https://www.instagram.com/littlestoriesofmylife/

Sambata trecuta dupa party-ul the date. goes Chinese am hotarat ca ar fi cazul sa ne relaxam la mare. Sezonul de mare era deja pe sfarsite si ne doream o locatie primitoare, cu restaurant propriu unde sa ne petrecem sfarsitul de weekend. Mi-am adus aminte instant ca am vazut pe instagram-ul Sandrei poze de la un resort interesant din Navodari.

Proprietarii  “Nayino resort” isi doresc sa aduca un suflu proaspat in peisajul hotelier actual prin liniile arhitecturale simple si rafinate, captivarea simțurilor de la răsfățul gastronomic a la carte la prospetimea gradinii si a teraselor inierbate din curtea interioara cu piscina, dar si prin serviciile inedite oferite.

Pot sa va spun sincer ca am ramas surprins de ospitalitatea cu care oamenii din complex te trateaza, de felul in care arata camerele si de un restaurant unde toate felurile de mancare pe care le-am incercat au fost foarte bune.

Navodariul s-a dezvoltat foarte mult si cred ca anul viitor vom avea o noua crestere in materie de standarde pe litoral.  Este o locatie COOL pe care o puteti lua in considerare pentru iesirile viitoare spre mare.

Mai multe informatii despre Nayino:

Cele șase tipuri de camere twin, double, suită, stil lodge și apartament sunt decorate cu motive simple, naturale, care se îmbină armonios cu mobilierul și dotările de cea mai bună calitate, într-un concept unitar. În plus, restaurantul à la carte, barul exterior, cele trei terase și lounge-ul panoramic de la etajul al doilea al hotelului invită la o călătorie senzorială unică. Credem în timpul trăit eficient și creativ și tocmai de aceea oferim o alternativă inedită pentru organizarea evenimentelor de familie, dar și corporate, având disponibilă o sală de conferințe multifuncțională, complet echipată din punct de vedere tehnologic.

Nayino Resort Hotel- Sublime your time! from nayino resort hotel on Vimeo.

Descoperă un nou concept de vacanță la Nayino Resort Hotel și bucură-te de un spațiu armonios și relaxant, în care timpul se trăiește diferit.