Știu că uneori pare că duc o viață plină de glamour pentru că  nu am un job de la 9 la17 ca orice om serios. Într-adevăr, de curând am sărbătorit un an de freelance sau ceva care se apropie foarte mult de freelance. Asta înseamnă că nu am program fix și de multe ori muncesc mai mult decât aș face-o în cazul unui job clasic. Să ne înțelegem: nu mă vait, cu siguranță fac ceea ce îmi place. Am mai spus și repet, îmi place mult în State, dar nu aș alege să trăiesc acolo știind că pot să aduc ceva din strălucirea Americii pe plaiuri mioritice. Anyway, o să vedeți cât de curând ce v-am adus de acolo la the date. Las Vegas edition.

Azi însă vreau să vă povestesc despre “plimbările” mele pe alte meleaguri, pentru că în weekend plec la Londra. Călătoriile sunt un mod de viață pentru unii, dar pentru mine sunt ocazii de a învăța despre cum pot să fiu un scouter mai bun. Ce face un scouter pe lângă înțelesul de bază al cuvântului? Păi, în primul rând realizează că Mamaia nu o să fie niciodată Bath, dar că putem să trăim bine mersi știind asta. Am trei chestii pe care trebuie să le bifez în Londra:

    1. O să merg într-un pub în care se joacă și teatru – o experiență care va implica publicul într-un fel în care linia dintre realitate și ficțiune va fi greu de definit. Dress code to impress – anii 1920, prohibiție și posibilitatea de a identifica cu unul din invitații lui Gatsby.

  1. Am fost invitat la un Brunch care mă va purta și mai departe în aristocrație – epoca victoriană. Btw este genul ăla de petrecere unde biletele s-au epuizat in prima zi. Lucky one!!
  2. În perioada 16 – 20 februarie Londra va găzdui Fashion Week, so get ready for cool outfits on my Instastories.

Bineînțeles că voi documenta pentru voi fiecare din cele de mai sus, ca un cercetaș care se respectă. Sunt sigur că voi experimenta și alte chestii interesante în Londra, dar le-am ales pe cele de mai sus cu un motiv: E foarte important să respectăm tema petrecerii ! Nu o spun ca o obligație, ci ca un sfat. Dacă vrei să intri în atmosferă, trebuie să te iei în serios. Nu, nu suntem la trick&treat, ci doar niște adulți care vor să evadeze din realitate pentru câteva ore. Nu că realitatea ar fi greu de suportat, dar eu prin conceptul the date.  mă iau în serios. Pun în scenă petreceri tematice și sunt atent ca fiecare detaliu să transmită ceva.