Salutare,

Având in vedere că volumul de muncă a crescut considerabil și de cele mai multe ori sâmbata muncesc sau sunt in vizite de lucru, duminica îmi doresc să fac ceva relaxant. Și cum a început să fie la modă în Romania brunch-ul am făcut un short list și m-am apucat de testat.

Săptămâna trecută am fost la Sheraton, unul dintre hotelurile cu prestanță din oraș. Ei au lansat de curând a full brunc experience. Totul se întâmpla în restaurantele de la etajul 1 și după parerea mea, acoperă și cele mai exigente gusturi. Un fel de ultra all inclusive pentru doar 215Ron de persoana îți vor transforma duminica într-o oază de relaxare. Muzică live, fructe de mare, prosecco, atmosferă primitoare și live coocking show. Ce îți poți dori mai mult?

Pentru că îmi doresc să va ofer o experiență completă, am cercetat un pic și va ofer informațiile oficiale despre brunch: Sheraton Hotel a lansat Brunch Deluxe, cu un meniu conceput special de Executive Chef Ashlie Dias. În fiecare duminică, deliciile gastronomice și serviciile de cinci stele oferite în locația exclusivistă din centrul Bucureștiului promit momente frumoase petrecute in familie.

Ashlie Dias desăvârșește meniul Brunch-ului Sheraton: Principala atractie va fi reprezentata de preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv Benihana, precum si bucataria bistro-ului Centro. Cu imaginație și pasiune, el combină bucătăria franceză, influențele mediteraneene și subtilitățile asiatice pentru a oferi o experiență culinară excepțională. În plus, oaspeții de la Brunch-ul Sheraton vor savura exotice specialități japoneze gătite chiar în fața lor de către bucătarii restaurantului Benihana.

Din meniu:

 1. Tuna tartare with seaweed & peanut sauce
 2. Salmon mousse with pumpernickel crumb . ( pots)
 3. Chilled Cucumber soup with Oyster

Cheese trolley   :

 • Assorted Cheese Platter , 10 types of cheese
 • Jams , walnuts, almonds , hazelnuts , crackers , breads crisps , grissini

Live Stations   :

 1. Fresh Claire de Fin Oysters , Mignonette. Lemon , Sel de Mer.
 2. fresh Mussels
 3. Prawns 16/20 whole unpeeled
 4. Snow Crab legs ( Cocktail sauce , French Cocktail sauce )
 5. Foiegras terrine
 • Salads Compound 4 types ( Teriyaki chk salad , Ham and fava bean salad, noodle salad with crispy duck, Lime marinated beef salad with snowpeas)
 • Salads simple 8 types ,
 • Dressings 3 types ( Ranch, French , Blue cheese , Honey Dijon, balsamic vinaigrette, Yogurt dressing )
 1. Smoked salmon and Trout
 2. Cold Cuts 3 types ( Prosciutto, Chorizo, Musch Tiganesc, pastrami de pui)
 3. Stuffed eggs with Avocado and crisp Nori
 4. Beef Tagliata with Rucola and Parmiggiano
 5. Piftie cu Hrean

Brunch Deluxe va fi disponibil in fiecare duminica, in restaurantele Avalon, respectiv Benihana, in intervalul orar 12:00 – 16:00, la pretul de 215 lei de adult, respectiv 105 lei de copil (intre 6 si 12 ani). Copiii pana in 6 ani beneficiaza de acces gratuit.

Despre Sheraton București: Sheraton București este parte a lanțului hotelier Starwood Hotels & Resorts, care a fost preluat în 2016 de către Marriott International. Cu 270 de camere, un centru modern de conferințe și restaurante de top, Sheraton oferă oaspeților săi o experiență unică a confortului. Pe lângă servicii și facilități recunoscute internațional ca fiind în elita industriei de ospitalitate, hotelul aduce în premieră în România: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sweet Sleeper BedTM, Paired și programul de loialitate Starwood Preferred Guest. De 80 de ani, Sheraton este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri hoteliere la nivel internațional, având 500 de hoteluri în 75 de țări.