Azi am avut chef să scriu despre hedonism, dar parcă nu-mi găseam cuvintele. Cum să te bucuri de viață, de plăcerile vieții mai exact, când se întâmplă atâtea nenorociri în jurul nostru?! Săptămâna trecută m-am luptat cu gripa despre care vorbește toată lumea și da, știu că exagerez când spun asta, am simțit nevoia să recuperez. Să consemnez undeva că am trecut printr-o perioadă de inactivitate care mi-a dat ceva emoții, dar care a trecut. Sunt prea tânăr!, mă gândesc de cele mai multe ori când trec prin ceva încercări legate de sănătate. E egoist oare din partea mea să-mi doresc să mă bucur de tot ce are lumea asta să ne ofere?

Și dacă tot am ajuns la egoism, îmi place să mă îmbrac bine, îmi place să conduc o mașină cool și îmi place să am accesorii care țin pasul cu tehnologia. Atunci când mi-am asumat rolul de cool scouter, aveam o idee despre ce îmi doresc, aveam de gând să transform căutările mele într-o demonstrație. Și la final vom descoperi împreună că luxul nu e ceva rău, și mai important, e affordable.

Trebuie să-ți începi ziua cu o cafea bună, eu aleg Nespresso pentru că mă face să mă simt deosebit. În București găsești foarte multe cafenele mișto,  multe din ele au deja o întreagă comunitate strânsă în jurul lor, iar cafeaua e la un preț mai mult decât decent. Sper că nu are nimeni iluzia că acest chip frumos se întreține singur. 🙂 Se întreține și singur cu câteva produse de îngrijire dedicate sau cu câteva vizite lunare la barbershop. Investiția în imagine se recuperează cel mai ușor, cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. Dacă știi deja care e stilul tău – ar cam trebui să știi până la  30 de ani – construiește-ți treptat o garderobă. Investește în pantofi de toate felurile, pantofii încă spun multe despre tine când vrei să impresionezi o reprezentantă a sexului frumos. Iar la întâlnirea aia care îți poate influența viitorul profesional – dress for success. Mănâncă bine, asta am învățat de la primul meu blog. Chestia cu millenials care irosesc banii pe avocado on toast… nici nu știu cum să o descriu. Corpul nostru este un templu și un parc de distracții în același timp. Sunt momente când un pahar de vin alăturat unei fripturi de vită medium rare poate să-ți însenineze ziua, e atât de simplu.

Dacă gripa te-a țintuit la pat, da, poți să faci binging și să-ți permiți să arăți neîngrijit câteva zile. Dar dacă te-ai făcut bine, bucură-te de tot ce are Bucureștiul de oferit, trăim doar o viață. Iar luxul, pe bune, luxul ăsta nu face rău nimănui… #hedonismlevel100%