Fraților, eu mă întreb uneori: When you love somebody, how do you know when enough is enough? De fapt, nu mă întreb asta că e prea cheesy. Mai simplu, e zicala aia cu facerea de bine… O știți, normal că o știți! Ajungi așa într-un moment al vieții tale, nu doar profesional, când te întrebi dacă nu cumva te abuzează cei din jur. Sau profită de pe urma ta sau te încalecă, ați înțeles ideea.

Cred despre mine că sunt o persoană generoasă și relativ atentă cu cei din jur. Încerc să răspund la telefon când sunt sunat, dacă nu sunt într-o întâlnire importantă. Răspund la mesaje și mail-uri cât pot de repede, eu sunt business-ul meu și nu vreau ca oamenii să creadă că nu sunt importanți pentru mine. Deși… tot o vorbă românească zice că nimeni nu te caută să-ți dea ceva. 🙂

Anyway, parte din jobul meu de cool scouter este să creez conexiuni, să potrivesc omul cu serviciile, să găsesc diamantul neșlefuit în cele mai dubioase locuri. Și abordez totul cu încrederea celui care știe că a trebuit să demonstreze întâi, apoi mi s-a dat și credit. În căutările mele, găsesc oameni care merită o șansă, găsesc business-uri care merită un strop de atenție. Și îi ajut cu ce au nevoie, vreau să avem succes și împreună și separat. Uneori merge, alteori nu.

Cum e fu… de mamă? Când simți că nu mai poți? La mine e atunci când ți-am acordat o șansă, două și tot pe mine mă suni pentru orice pas mic pe care trebuie să-l faci. E atunci când eu am o idee de networking și tu vrei să o adopți, mai mult, vrei să mă adopți și pe mine și cumva să-ți asumi și merite. Cu riscul de a suna ca o reclamă la telefoane – connecting people e treaba mea. Și găsirea celor mai cool locuri unde să se întâlnească oameni mișto, e job description-ul meu. Sigur că am disponibilitatea să te țin de mână o dată, te prezint oamenilor care au relevanță pentru tine, dar apoi mă retrag. Din păcate sau din fericire, resursa noastră cea mai importantă e timpul. Și cu toate că mă declar generos, am început să devin zgârcit cu timpul meu. Vreau să mă folosesc creativ de timpul așa-zis liber.

Caută-mă, facem chestii mișto împreună, dar nu mă face să pierd timp. Peace & Joy!