Știți că sunt lucruri pe care nu le spunem, lucruri care ne fac să ne simțim aiurea, vulnerabili poate. Punem poze cu noi copii pe 1 iunie, le alegem cu atenție să nu părem fraieri, tocilari cum ar veni. Dar ce se întâmplă dacă ne arătăm așa naked, cu toate slăbiciunile?

Mie îmi place să fie totul out in the open, chiar și atunci când nu mă pune în cea mai bună lumină. Sunt încercări fizice la care m-am supus de bunăvoie și când am constatat că nu fac față, am plâns. Plâns de copil care s-a băgat într-o chestie prea mare pentru el. Mi-am luat angajamente prea devreme într-o relație și s-a dovedit că nu eram suficient de matur. Uneori simt nevoia să las comportamentul profi deoparte și să mă joc. Să fac mișto de mine, ăla din oglindă. Vlad, nu te stresa, e timp pentru toate!

Evoluăm ca să ne pierdem din inocență sau putem să avem ce e mai bun din ambele lumi? Avea Seinfeld o glumă în show-urile lui că atunci când era copil nu avea voie să mănânce dulciuri înainte de masă ca să nu-și strice pofta de mâncare. Partea bună, acum suntem adulți și ne putem strica pofta de mâncare oricând! Dacă nu pentru altceva, atunci măcar pentru asta merită să fii adult. Fii pregătit să existe poze cu tine, martori ai nopții care a trecut – poze care să te facă să râzi din toată inima și să fii mândru pentru sinele tău jucăuș. E greu să fii cool scouter când știi că sunt lucruri care nu sunt deloc cool, dar de care suntem atașați. Trebuie să explorăm și această părticică din noi care nu știe să renunțe la trecut, la copilărie, la adolescență. Atunci când organizez o petrecere the date., mă gândesc că pe lângă date demografice, în target ai oameni care vor să simtă și input-ul tău personal. Chiar dacă sună a nostalgie, verifică întâi și cu barometrul tău interior și oferă experiențe memorabile, nu doar seri bifate.

Semnat, your cool geeky goofy scouter.