Dar nu l-am avut întotdeauna. Sau nu-mi aduc aminte să fi visat să ajung Cool Scouter. Dacă ne gândim la ce ne doream când eram mici, ne cam întristăm puțin. Parcă văd și acum întâlnirile cu familia reunită, cu mătuși care te studiază atent cu ochii mijiți, să depisteze schimbările de ultima oară când te-au întâlnit.

  • Ce vrei să te faci când ești mare?

În  mintea ta se conturează castele amestecate cu clipuri ale unor rapperi din primele zile de difuzare ale MTV-ului în România. Ai vrea să le spui că te faci o combinație de Făt-Frumos cu servietă care conduce un bolid. Știi sigur că o să ai succes, deși nu ai idee la ce. Încă! Dar ai timp să afli și asta te face să-ți aduni curajul să declari puțin forțat:

  • Vreau să mă fac doctor! (sau aviator, sau medic veterinar, ai învățat de la o vârstă fragedă că nu există răspuns corect, așa că le alternezi.)

Revenind la zilele noastre, tot nu aș putea să spun exact dacă am visat să ajung aici. Cred că la maturitate visurile se construiesc. Dar asta nu ar trebui să împiedice pe nimeni să viseze. Visez că voi reuși să duc cel mai nou proiect la notorietatea pe care o merită. Bucharest Business Club împlinește 10 ediții joi și sunt mândru de mine și echipa care m-a ajutat. E un vis al meu să creez contextul în care antreprenorii din București să se întâlnească și să discute liber despre… cum au visat să ajungă antreprenori. Mai am un vis ca the date. să dea tonul petrecerilor tematice din capitală – suntem pe ultima sută cu pregătirile aniversării de la Promenada.

Și dacă mă gândesc puțin, îmi dau seama că nu am fost singur niciodată, că a fost un vis împărtășit de cei care au crezut în mine. Așa că a venit vremea să dau ceva înapoi. Să contribui și eu la temelia altor visuri – lansam prima bursă Thedate. Dacă vei achiziționa biletul #ȘiEuMergLathedate vei contribui la visul unui copil de a deveni artist. 50% din suma biletului se va redirecționa pentru un scop caritabil.
Crezi ca poți susține un vis cu doar 50 de lei? Link Bilete: https://bit.ly/2HPUNcW

Aș vrea să închei într-o notă funny, pentru copilul din mine: ” to lie, to sky, to may, to buy… and to help! “