Cum ce? Aniversarea, nunta, petrecerea în general, o facem mai frumoasă, mai impresionantă, mai tematică, mai cool. Pe bune, nu vă păcălesc!

Știu că următorul lucru e să mi se lipească o bancnotă cu Eminescu pe frunte și să mi se decerneze microfonul de aur dar… maneliștii fac cel mai bun branding. Iată, tot un superlativ.

Serios acum, chiar e nevoie de ceva cojones ca să spui lucrurilor pe nume, să le zici fără filtru, fără teamă. Dacă ești cel mai bun, chiar nu ai de ce să-ți fie teamă. #Decât să ai grijă să-ți păstrezi locul. Mi-aduc aminte că prin școala generală se făcea mare caz de cel mai bun la bătaie, mai degrabă decât identificarea celui mai bun la învățătură. Acum avem alte mijloace cu care (să) te bați, mai mult sau mai puțin corect. Pentru că ai mai crescut, spui că ai strategie, îți faci branding și încerci să ocupi o nișă. Din păcate pentru mine, nișa asta cu petrecerile cam era ocupată și chiar și nișele ei erau ocupate. Nu mi-a mai rămas decât să-i “bat” pe ceilalți. Nu e ușor și nici nu pot să spun că am reușit să fiu Master of all Ceremonies. Dar sunt Cool Scouter, mă bat cu neajunsurile industriei de event planning, cu furnizori, cu artiști capricioși și cu demonii mei.

Se spune “May the best man win!” dar în urarea asta e un fel de îndârjire a celui care speră să nu câștige pe bune. Eu o să încerc să-mi cuceresc propriul Everest prin mijloace cât mai corecte, mai ales că am auzit că la final câștigi și gagica. Am propria teorie despre asta: fata o câștigi atunci când te simte că ești împlinit făcând ceea ce îți place și fiind… (csf, n-ai csf) cel mai bun. 😉

“I want to grow. I want to be better. You Grow. We all grow. We’re made to grow. You either evolve or you disappear.” 2PAC