Creatorii de conținut ai Bucureștiului au lansat prima televiziune în format vertical din lume!

În urma cu o lună, o echipă de creatori de conținut (influenceri) au avut lansat FWRD.TV ca raspuns al generației millennials la televiziunea clasică, nascută din dorința de a-și lua informația cat mai rapid, direct de pe telefonul mobil. FWRD.TV este un proiect de televiziune special optimizat pentru telefonul mobil prin care utilizatorii pot viziona în format vertical programe realizate de influenceri și vedete ale rețelelor de socializare din România.

“Am creat primul post de televiziune online verticală din lume, un post generalist care își propune să dezvolte programe axate pe divertisment, sociale, umanitare, antreprenoriale, și de inovație, totul într-o lumină pozitivă (good vibes only). Publicul nostru țintă este 18-49, masculin și feminin, urban și rural, practic orice utilizator de smart device, care dorește să-și ia informația cât mai concentrat, în funcție de nevoile sale. Distribuția acestei televiziuni se va face pe rețele Facebook, Instagram și YouTube, precum si pe site-ul www.fwrd.tv “ ne spune co-fondatorul FWRD.TV – Emy Pleșcan.

“Diferența dintre FWRD.TV și un vlog este faptul că ai o arie largă de domenii concentrate într-un singur loc, expuse de cei mai creativi oameni din online, fiecare exceland în domeniul în care activează. Există o grilă de programe bine stabilită, cu care utilizatorii s-au familiarizat deja, iar începand cu 2 iulie, introducem o noua grilă, pentru a satisface și mai mult nevoile utilizatorilor. Eu unul am renunțat de câțiva ani la televizor, iar când îl folosesc este pentru a urmări un filmuleț de pe YouTube, sau un serial pe Netflix”, declară Vlad Mihalachioiu, co-fondator FWRD.TV

“La FWRD.TV punem accent pe calitatea conținutului creat, pe viziunea celui care a intrat în echipă. Știm cu toții, sau ar trebui sa știm că numărul de likeuri a început să fie un factor lipsit de importanță pentru a transmite un mesaj: important este cum transmiți acel mesaj și dacă cel care te ascultă este cel căruia vrei să-i vorbești” declară Maia Feloiu, brand manager FWRD.TV

Nevoia de a urmări conținut în format verical a fost confirmată și zilele trecute, odată cu lansarea IGTV, care a venit ca o întărire a faptului ca generația Millennials nu mai consumă televiziunea clasică și că smart phone-ul este o componenta nelipsită din viața noastră de zi cu zi.

FWRD.TV își propune să schimbe radical conceptul de televiziune în urmatorii 3 ani, cu producții inedite, atât pe teritoriul României, dar și în restul lumii.

Investiția în aparatură este una minimă, demonstrând încă odată că inovația constă în a aduna un grup de oameni creativi, dornici să o pună în aplicare o idee simplă ce poate genera un impact uriaș.  

GRILA PROGRAME FWRD.TV:

 • Duminica:
 1. O viata noua – Crina Filip, Emy Plescan, Vlad Mihalachioiu, Marian Capet, Mihaela Gurau
 2. Abubu`s World – Andrei Osman
 • Luni:
 1. Livrez Dragoste – Cristina Dobrescu
 2. A listers – Maia Feloiu
 • Marti:
 1. The Advancers – Emy Plescan
 2. Capet.ro – Marian Capet     
 • Miercuri:
 1. Pe repede inainte – Vlad Mihalachioiu
 2. La Maison – Crina Filip
 • Joi:
 1. Bucharest Business Club
 2. Sketch-uri
 • Vineri:
 1. F. Word – Mihaela Gurau
 2. Ce-si doresc femeile – Victor Urda