Încă din vremuri (nu) demult apuse, când eram mai preocupat de Social media decât acum, mi-am dat seama că asta trebuie să transmiți. Mi-a fost greu la început, nu mi se potrivea aroganța, dar cred că e ceva ce se dobândește sau poate fi exersat. Unul din lucrurile care a contribuit la asumarea acestei trăsături a fost chiar acest blog prin care mi-am anunțat intențiile de a fi perceput ca o persoană cool.

Ce face un tip din București, event planner, blogger și consultant – plantează idei în mintea celor care îl urmăresc. E evident că nu aș putea să fac asta fără experiența dobândită în utilizarea rețelelor sociale și al faptului că îmi caut mereu oportunități de a învăța.. Acum, să nu ne înțelegem greșit, nu vreau să par nici infatuat și nici superior. Vreau să transmit că sunt omul care definește locul sau evenimentul sau produsul. Că eu am reușit să trec de bariera în care mă simțeam copleșit de toate lucrurile noi pe care le descopeream și am vrut ca treptat să aduc cât mai mulți oameni în lumea mea. Cred că aroganța mi-a servit exact cât am avut nevoie să-mi dau seama că trăim într-un oraș plin de viață, iar accesul la lucruri și experiențe deosebite nu trebuie să fie un lux. Așa că atunci când vreau să creez ceva memorabil, am grijă să-l cobor o idee până la nivelul celor care au impresia că luxul nu este affordable. Eu sunt dovada vie că totul e în atitudine, acel mindset pe care ți-l impui ca să reușești. Treptat se transformă în stil de viață, iar ideea plantată în mintea celor care mă urmăresc e asta – Sunt un tip cool, evenimentele mele dau tonul petrecerilor tematice din București și sunt o persoană cu care te poți identifica. Nu am primit nimic de-a gata, mi-am creat această persona și am ajutat-o să crească.

Eu sunt omul care conduce o mașină obișnuită în viața de zi cu zi, dar care a învățat să arate cool și la volanul unui Porsche. O să-ți aduci aminte de mine pentru că cineva sigur ți-a zis de petrecerile the date. – îl știi pe tipul ăla care a pus o barcă pe Promenada? Da, eu sunt ăla. Dar pe cel care a făcut petrecere cu tematică de Ziua Națională? Tot eu. O să-ți aduci aminte de mine, eu sunt Cool Scouter.

“Learning and innovation go hand in hand. The arrogance of success is to think that what you did yesterday will be sufficient for tomorrow.” (William Pollard)