Da, îmi dau seama că se poate să exagerez uneori cu analogiile legate de școală. Adevărul, ăla trist, este că învățăm mereu și vrem nu vrem astea sunt lecțiile maturizării. Am scris deja despre weekendul care a trecut, dar parcă a mai rămas ceva nespus.

A rămas nespus că uneori doare mai mult decât vrei să recunoști public. Da, pe wall ajunge doar strălucirea vieții de antreprenor. Pe Insta-stories suntem mereu frumoși și nebuni, testăm vinuri și mașini luxoase (niciodată împreună), dar ne e frică de expunerea slăbiciunilor care fac din noi oameni.  Business-ul nu se face cu orgoliul purtat peste rațiunea unor mecanisme, cam așa cum Superman își poartă chiloții peste colanți. El e Superman și îi iese această cascadorie care încalcă orice regulă a unui metrosexual care se respectă. Anyway, am notat că oamenii sunt creatures of habit, dar their own habits, nu alea pe care vreau eu să le creez. 14 devine the date. a fost ambiția de a crea un obicei după doar câteva evenimente similare. Am vrut să-l țin într-o duminică. Note to self (a little late, but still): Scrie de o mie de ori în agendă – Oamenii nu au chef de petreceri duminica!!! Duminica se lenevește în pat, se merge la brunch și se stă la soare. Știu asta acum, știam și înainte, dar am fost puțin orbit. E interesant că unele lecții sunt exact ca la școală: Atunci când știi lecția pe de rost și totuși o zbârcești fiind prea sigur pe tine.

Da, nu sunt profesor încă. S-ar zice că îmi ling rănile, dar nu e așa. Nu sunt primul care greșește și nici primul care pierde bani, dar poate sunt primul care și le asumă. Nu e nimeni de vină pentru deciziile mele, am o echipă foarte cool care mă sprijină și care crede în mine (chiar și atunci când ar trebui să mă ajute să mă cobor singur de unde m-am urcat). Ce vreau să spun este că dacă ne trăim viața pe rețele de socializare, hai să o facem pe bune. Să fim autentici, că tot se poartă asta. Autentic înseamnă să spui cu voce tare: Am greșit! Sunt dezamăgit de mine! Nu o să dureze mult până o să mă ridic să zic: Pot mai bine și o să dovedesc că pot!

Și în loc să zic că am fost prost, un citat: Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently.” Henry Ford