In urma cu putin timp am organizat pentru Radisson Blu Bucharest un proiect de tip experienta pentru 10 influenceri cu comunitati reprezentative pentru un astfel de hotel. Ce mi-am dorit sa realizez prin acest demers a fost sa ofer o experienta de 5 stele in care sa petrecem 24 de ore intr-un hotel premium din orasul in care locuim.

Un experiment care la prima vedere pare simplu dar care din culise este foarte complex. Imagineaza-ti ca experienta trebuia sa fie perfecta din secunda in care ai pasit in lobby-ul Radisson Blu Bucharest pana la check-out. Am experimentat pe parcursul celor 24 de ore servicii premium oferite fiecarui client: valet parking, receptie, bar piscina, piscina, executive lounge, o camera de 5* din corpul principal si acces la restaurantele al caror specific este descries in detaliu pe site-ul hotelului: www.tasteofbucharest.ro

Am propus o cina in stil progresiv pentru a putea trece intr-un timp scurt prin toate rstaurantele si pentru a ne delecta cu specificul fiecaruia.

Desfasurarea a continuat dupa cina cu “cocktail-urile pe baza de zodii” din barul cetnral. Este un bar foarte bine aprovizionat si cu oameni pregatiti. Fiecare zodie are o reteta si un pahar diferit ceea ce creste nivelul de fun inainte de gust.

Pentru ca noaptea este intotdeauna un prilej de relaxare am propus grupului cazat la Radisson Blu Bucharest sa experimenteze un mic dejun de 5 stele si apoi sa mergem impreuna sa exploram cele mai luxoase camere din hotel. Apartamentul Royal si cel Prezidential sunt disponibile de inchiriat la un pret aproximativ de 2000 Euro/noapte iar pozele vorbesc de la sine.

 

Va las sa savurati pozele din locatie si ne revedem spre sfarsitul toamnei cu un nou proiect The Cool Scouter & Radisson Blu Bucharest.  & daca iti place ce vezi… poti lua in calcul pentru serile lipsite de inspiratie in Bucuresti.