Saptamana trecuta am avut placerea sa fiu invitat la Jeep Adventure Day.

Ce inseamna asta? Nimic mai simplu decat 5 masini Jeep ( Wrangler, Rubicon, Renegade si Compass) pe circuitul de offroad TCS de la Ciolpani.

La circuit se ajunge foarte repede, in aproximativ 45 de minute in directia Ploiesti si este vorba de o serie completa de obstacole pentrtu off road.

Echipa AUTOITALIA ne pregatise o zi intreaga cu praf si o experienta care sa ne stimuleze simturi rar traite. :)) . Am urcat intr-un Wrangler 2 usi, 2019, favoritul meu, cu motor pe benzina de aproximativ 280CP.  O bestie pe circuit si o senzatie ciudato-interesanta de condus pe strada.

A urmat traseul, 3 obstacole maricele cu inclinare de 35-37 grade urmate de suisuri, coborasuri, momente cu pierdere de aderenta, un rau artificial si mult mult praf. Wrangler-ul din dotare nu a dat semne de oboseala niciodata iar bilantul TCS (the cool scouter) a fost: sigur nu as baga masina mea niciodata pe un astfel de circuit.

Eu tin la masina la fel de mult cat tin la parteneriatul cu AUTOITALIA cu care implementam proiecte frumoase si de durata.  #WeGrowTogether